En fiskbil med det bästa från havet

Vår idé är att som fiskbil leverera högsta kvalitet av fisk och skaldjur till privatpersoner runt om i Skåne som uppskattar bra råvaror. Vi kommer hem till er var tredje månad och levererar fisk och skaldjur. Vi åker runt med våra fiskbilar och besöker villa- och radhusområden i hela Skåne och säljer vår underbara fisk och skaldjur. 

Vi väljer noga ut våra leverantörer för att ni som kund hos Fisk och Skaldjur Norden AB ska få den allra bästa kvaliten på er fisk och skaldjur. Vi erbjuder ett brett sortiment inom både fisk och skaldjur. Testa vår underbara lax eller varför inte testa våra stora 40/60 räkor? Vi har något för alla. Skulle något saknas i vårt sortiment? Ta kontakt med oss så kan vi ta fram det till er. Det är inte mycket vi inte klarar av!

Vill ni ha inspiration och tips hur ni kan tillaga fisken eller skaldjuren? Gå in på vår matblogg och läs om goda recept och tillagningssätt för den perfekta måltiden. Ni får gärna skicka in era egna bilder på måltider som ni har tillagat, eller era egna recept!

Undrar ni om hur ni går tillväga när ni handlar ut av vår fiskbilar? Klicka här så får ni en beskrivning om hur det går till. Vi kan alltid leverera inom 24 timmar på vardagar. Kom ihåg det är alltid fri hemeleverans i hela Skåne, det ingår alltid i priset. 

Vill ni att en av våra fiskbilar ska komma hem till er och visa våra produkter? Fyll i kontaktformuläret här så återkommer vi till er och bestämmer en tid som passar er. Det är inget köptvång bara för att vi kommer och visar våra produkter för er. 

Testa våra produkter och bilda er egna uppfattning om våra produkter, beställ idag!  

Klasser, föreningar och lag kan sälja våra produkter för att tjäna pengar. Vill ni läsa mer om det gör ni det genom att klicka på länken http://www.fiskoskaldjur.com/Tjaena-pengar-till-klassen/Foereningen