Tjäna pengar till klassen

Fisk och skaldjur Norden AB erbjuder alla klasser, lag och föreningar i Skåne att sälja våra produkter för att tjäna pengar till sina klassresor, cuper, träningsläger och mycket mer! Vi kommer att berätta varför vi vill göra detta och varför vi vill förändra branschen genom att erbjuda en service som vi inte tycker existerar idag. Ni hittar all information ni behöver för att komma i kontakt med oss genom att klicka här: Tjäna pengar till klasssen.

1. Varför vi har utvecklat detta sätt att tjäna pengar till klassen och hur det går till.
2. Vad det är ni säljer.
3. Det blir väldigt enkelt för er att tjäna pengar till klassen.

1.    Varför vi har utvecklat detta sätt att tjäna pengar till klassen och hur det går till.
Vi på Fisk och Skaldjur tycker att många företag som erbjuder klasser, föreningar, och lag att tjäna pengar inte ger dem den servicen som de förtjänar. Det är många idag som tycker det är jobbigt att sälja saker till till exempel skolklassen då det oftast är några få föräldrar eller lärare som får dra i det tunga laset som det innebär att organisera detta. 

Därför har vi arbetat fram en model där vi, Fisk och Skaldjur tar hand om leveranser, betalning, eventuella returer och lager. Det ända ni som klass behöver göra är att ni tar och emot beställningar och skickar in dem till oss. Resten sköter vi!

Det börjar med att ni kontaktar oss om att ni vill sälja Fisk och Skaldjur i er klass. Ifall ni vill kommer vi förutsättningslöst ut till er klass och berättar om konceptet och våra produkter. Vi trycker sedan upp personliga menyer med er skolas logga samt där det står vad det är ni samlar in pengar till. Till exempel kan det stå ”Vi i klass 8A på Mariedalsskolan samlar in pengar till vår klassresa till Göteborg”. Ni väljer helt själva vad det är ni samlar in pengar till. 

Ni får pengarna som ni har tjänat när vi har levererart era beställningar. Vi levererar till era kunder inom 7 arbetsdagar ifrån det att er klass har skickat in beställningarna. 

2.    Vad är det ni säljer? 
Ni säljer fisk och skaldjur av högsta kvalite. Ni kan gå in här och se och läsa mer om produkterna ni säljer på www.fiskoskaldjur.com där ser ni även hela vårt produkt utbud samt vad alla produkter kostar. 

Alla produkter är styckefrysta och färdig filéade redo att tillagas. Vi väljer endast ut dom absolut bästa leverantörerarna att arbeta med för att vara säkra på att alltid hålla den absolut bästa kvaliten. Vi lämnar alltid 3 månaders smakgaranti på våra produkter. 

Eftersom att produkterna är styckfrysta är det väldigt lätt för er att ta fram den mängd ni behöver till era måltider. 

3.    Det bli väldigt enkelt för er att tjäna pengar till klassen.
Ni får hela 20% på er försäljning. Ifall ni är 25 stycken i klassen och alla har vars 4 stycken genomsnittssälj på 1350 (vilket är två produkter). Tjänar ni 27 000 kr till er klass. Skulle ni bara sälja för hälften så mycket skulle ni fortfarande tjäna hela 13 500 kr! Vilket fortfarande är väldigt mycket pengar till er klass! 

Vi hoppas att ni väljer oss på Fisk och Skaldjur när ni ska tjäna pengar till er klass. Vi vill att det ska vara lättare att tjäna pengar till sin klass, lag och förening än vad det har varit innan. Det är därför som vi levererar, tar betalt och hanterar eventuella returer och det enda ni behöver göra är att samla in beställningarna och skicka in dem till oss. 

Vi har redan haft klasser, ridkskolor, scoutföreningar och många fler som har sålt våra produkter väldigt framgångsrikt och tjänat mycket pengar! Gör ni det också!

Vill ni komma i kontakt med oss kan ni maila till: Info@fiskoskaldjur.com eller ringa till 0763 – 40 96 96

Vi ses!